Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

De praktijk

TotalDetox is een praktijk voor darm- en lichaamsreiniging en biedt u een geheel nieuwe benadering voor een gezond leven! In deze geheel nieuwe en moderne praktijk in het centrum van Groningen gebruiken wij de allernieuwste apparatuur waarmee een darmspoeling eenvoudig, comfortabel en hygiënisch wordt uitgevoerd.

Elke therapie wordt individueel bepaald en kan bestaan uit meerdere sessies verdeeld over enkele weken of maanden. Gecombineerd met de juiste gezonde voeding en lichaamsbeweging kan het lichaam haar natuurlijke gezondheid herstellen, met als gevolg meer vitaliteit en energie!
Voor veel mensen kan het ondergaan van een darmspoeling drempels opwerken. Het bevindt zich tenslotte  in een gebied dat normaal behoord tot ons privédomein.  Wie daarom twijfelt kan bij TotalDetox terecht voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek waarin de behandeling in alle rust wordt besproken. Daarna kunt u in alle vrijheid beslissen of u een afspraak wilt maken voor een behandeling.  Uit ervaring weten wij, dat wie de drempel eenmaal over is achteraf concludeert, dat de spanning vooraf geheel onnodig is geweest. De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan ervaren daarna een gevoel van zuiverheid  en hernieuwde energie.

© 2010 created by Studio Vensterbank