Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Over TD

De praktijk
TotalDetox is een praktijk voor darm- en lichaamsreiniging en biedt u een geheel nieuwe benadering voor een gezond leven! In deze geheel nieuwe en moderne praktijk in het centrum van Groningen gebruiken wij de allernieuwste apparatuur waarmee een darmspoeling eenvoudig, comfortabel en hygiënisch wordt uitgevoerd.

Elke therapie wordt individueel bepaald en kan bestaan uit meerdere sessies verdeeld over enkele weken of maanden.  Gecombineerd met de juiste gezonde voeding en lichaamsbeweging kan het lichaam haar natuurlijke gezondheid herstellen, met als gevolg meer vitaliteit en energie!
Voor veel mensen kan het ondergaan van een darmspoeling drempels opwerken. Het bevindt zich tenslotte  in een gebied dat normaal behoord tot ons privédomein.  Wie daarom twijfelt kan bij TotalDetox terecht voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek waarin de behandeling in alle rust wordt besproken. Daarna kunt u in alle vrijheid beslissen of u een afspraak wilt maken voor een behandeling.  Uit ervaring weten wij, dat wie de drempel eenmaal over is achteraf concludeert, dat de spanning vooraf geheel onnodig is geweest.  De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan ervaren daarna een gevoel van zuiverheid  en hernieuwde energie.

Bekijk HIER hoe een behandeling bij TotalDetox in zijn werk gaat.

De therapeut

Na jarenlang te hebben rondgelopen met buikklachten die te wijten waren aan het prikkelbare darm syndroom (PDS), het proberen van vele middelen en het aanpassen van mijn voedingspatroon, alles zonder enig resultaat, besloot ik een behandeling Colonhydrotherapie te ondergaan.

Na de eerste behandeling voelde ik me erg opgelucht en na meerdere malen spoelen was het resultaat voor mij verbluffend. Nu pas voelde ik duidelijk dat mijn buik altijd negatief aanwezig was geweest! Fysiek en mentaal veranderde er veel. Mijn buikpijn verdween en ik voelde duidelijk aan wat mijn lichaam wel en niet kon verdragen, zowel qua voeding als inspanning. Ik leerde ontspannen en loslaten en er ontstond innerlijke rust. De reacties uit mijn omgeving bevestigden mijn positieve gevoel, het was dus ook aan de buitenkant te zien… ‘je straalt’, ‘ben je verliefd’ , ‘draag je kleurlenzen’….

Dit positieve gevoel wilde ik delen en doorgeven! Ik besloot de benodigde opleidingen te volgen en na ruim een jaar als Colonhydrotherapeut in de praktijk van een natuurgeneeskundig arts te hebben gewerkt besloot ik een eigen praktijk te starten.
Op 1 maart 2010 opende TotalDetox haar deuren.

Graag tot ziens!

Rita Ruibing
 
Prijzen
De kosten van een behandeling zijn € 90,-  De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. TotalDetox is aangesloten bij de NOAG. Kijk voor meer informatie op www.noag.org 
Betalinggeschiedt na de behandeling middels contante betaling of betaling met pinpas (voorkeur). 

Afspraken en annuleringen
Afsprakenkunnen schriftelijk en/of persoonlijk worden gemaakt. Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren en liefst schriftelijk te worden geannuleerd. Bij annulering van afspraken korter dan 24 uur van tevoren is de cliënt 50% van de consultkosten verschuldigd. Wanneer een afspraak niet wordt nagekomen zonder dat de cliënt hiervan bericht heeft gegeven aan TotalDetox is de cliënt 100% van de consultkosten verschuldigd. Alvast bedankt voor uw begrip.

© 2010 created by Studio Vensterbank