Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Reinigen (detoxen)
Moe, futloos, een doffe huid en een algeheel ‘niet fit’‐ gevoel?  Hoogste tijd dus om het lichaam eens goed te ontgiften! Op élk gewenst moment van het jaar veilig, verantwoord detoxen met de complete Innerwave Wellnesskuur.

Innerwave reinigingskuur
Bij detoxen draait alles om het ontgiften van het lichaam. De bedoeling van een dergelijke kuur is, dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde 'slakken' uit de darmen worden losgemaakt en dat alle ingewanden een flinke bezembeurt krijgen. Door deze grondige reiniging van binnen, voel je jezelf vele malen energieker, krijg je een beter humeur en zie je er bovendien veel beter en gezonder uit. Voorheen moest je voor een verantwoorde detoxkuur naar een kostbaar kuuroord, maar dat hoeft nu niet meer! Met de Innerwave Welness kuur kun je het lichaam eenvoudig op een volledig veilige en verantwoorde wijze krachtig ontgiften en van meer vitaliteit én natuurlijke schoonheid voorzien!

Verantwoord ontgiften met Innerwave, zónder een tekort aan essentiële voedingstoffen!
Volgens de nieuwe voedingsleer zijn milde detoxkuren veel beter voor de gezondheid, dan de vaak Spartaanse ontgiftende diëten van voorheen. Dagenlang alleen maar fruit eten, vruchtensappen, kruidenthee en water drinken, zónder daarbij enig onder­steunend voedingssupplement te nemen maakt je zwak, extra moe en duizelig en zorgt voor veel hoofdpijn. Dat kan en moet dus anders! Door alle opge­stapelde gifstoffen twee maal per jaar te verwijderen met behulp van de complete Innerwave Wellnesskuur, help je het lichaam om gezond, vitaal en mooi te worden én te blijven. Deze zeer complete en veilige detoxkuur begeleid je optimaal om een volledige ontgifting van het lichaam te kunnen realiseren, zónder dat je belangrijke voeding­stoffen tekort komt!

Voorbereiden, kuren en weer opbouwen
De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek is het van essentieel belang driemaal een darmspoeling te ondergaan om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.
De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de volgende fases:

De Voorbereidingsfase (5 dagen)
Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de Innerwave supplementen Colon Life (een hoogwaardige kruidenformule), Green Kamut (organisch gerste­gras­poeder, rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

De Detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)
Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen Colon Life en Psyllium Husk vezels. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen Green Kamut en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, sporen­elementen en anti-oxidanten. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek is het belangrijk drie darmspoelingen te ondergaan en deze te verdelen over de kuurweek.

De Opbouwfase (5 dagen)
Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

Resultaat
Resultaten verzekerd en op élk gewenst tijdstip per jaar in te zetten!
Veel mensen denken dat detoxen alleen kan of dient te worden gedaan in het voor- of najaar. Een Innerwave Wellnesskuur kan echter op élk gewenst moment van het jaar worden ingezet, zodra het lichaam aangeeft dat hier behoefte aan is of op een moment dat men het zelf graag wil! De Innerwave Wellnesskuur is in verhouding met kostbare detoxprogramma’s bij kuuroorden zeer betaalbaar en kan gewoon in alle rust thuis worden gedaan. Wie op deze wijze het lichaam ontdoet van opgestapelde slakken en gifstoffen voelt zich structureel vele malen energieker en fitter, zowel fysiek als mentaal. Vermoeidheid, diverse vage gezondheidsklachten en huidproblemen verminderen significant. Bovendien leer je een aantal goede en gezonde voedings­gewoonten aan waar je een leven lang plezier van hebt en verlies je tevens de nodige overtollige kilo's. Door twee maal per jaar een verantwoorde Innerwave Wellnesskuur te volgen, wordt én blijft het lichaam gezond, vitaal en mooi nu én in de toekomst en kan men de stress en hectiek van alledag vele malen beter aan!

© 2010 created by Studio Vensterbank